Barum

Barum 175/65R14 T Brillantis 2

Cikkszám: 17565R14TBRL2
Gyártó: Barum
Készletinformáció: Készleten
14.295 Ft 18.175 Ft
A feltüntetett árak darabonként értendőek és tartalmazzák az áfát.
4
Nedves tapadás C
Üzemanyag-hatékonyság E
Gördülési zaj 2
70 dB
A nagy múltú  gumiabroncs gyár több mint 60 éves gyártási tapasztalata mellett több, mint 20 éve a Continental égisze alatt fejlődik, és kitűnő választást nyújt a pénztárcabarát megoldást kereső gumiabroncs vásárlóknak.

Tudta? 1+1 év Teljes Garanciát adunk a   gumikra, padkázásra, defektre is!
Ha az abroncsokat Pneus Expert szakműhelyben szerelteti fel 2 év a Teljes Garancia.
Egy garnitúra (4db) Barum személy vagy 4x4 abroncs vásárlásakor igényelheti.
Előnyei: A gyártásból eredő hibán felül  2 évig óvja gumiabroncsát a defekt, padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés esetén.  Amennyiben javítható az abroncs, a szakszerű javítását ingyen elvégezzük mi, vagy a Pneus Expert hálózatban résztvevő többi minősített gumiszerviz partner. A gumi sérülése nem javítható, gondoskodunk az abroncs cseréjéről, Ön csak annyit fizet az új gumiért, amennyi a sérült gumi használata során elkopott. 

 

A nagy sikerű Brillantis nyári gumi utóda a Barum Brillantis 2 immáron aszimmetrikus kivitelben. Gumiabroncs tervezésekor a legfontosabb szempont az, hogy a gumiabroncs átfogó teljesítménye javuljon azáltal, hogy növelik a futás teljesítményét, és a gumiabroncs tapadását. A Barum márka fő szempontjai között szerepel, hogy kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkező gumiabroncsokat kínáljon, amelyek az alacsonyabb árfekvésű szegmensbe magasabb futás teljesítménnyel rendelkeznek. „Jó abroncsok jó áron” Ez a cél mondat a márka szlogenje. A Barum Brillantis 2 nyári gumi jellemzői az extra lapos gumiabroncs kontúr, amely optimalizált nyomás elosztást eredményez az aszimmetrikus mintázat pedig lehetővé teszi a biztonságos kanyarodást kritikus kormánymozdulatok esetén, valamint a széles és keskeny mintázati árkok jobb aqua planning biztonságot, és rövidebb fékutat biztosítanak nedves útfelületen.