Teljes garancia

TELJES GARANCIA SZOLGÁLTATÁSUNK

A gumiabroncs biztosítás.
2 év Teljes Garanciát adunk a Barum, Continental Semperit személy és 4x4  gumikra, padkázásra, defektre is.

A Teljes Garancia® szolgáltatás időtartama
 
A szolgáltatás időtartama -szerződött franchise partnernél történő felszerelés dátumától - 2 év vagy 3 mm-es profilmélység, amelyik hamarabb bekövetkezik. Amennyiben a vásárló nem szerződött partnernél szerelteti fel az abroncsot, a szolgáltatás időtartama 1 év. Az aktiválás (értékesítés) dátumát követően 30 nap áll rendelkezésre az érvényesítésre (felszerelésre). 30 napon túl nincs lehetőség érvényesítésre.

A gyártásból eredő hibán felül  2 évig óvja gumiabroncsát a defekt, padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés esetén.  Amennyiben javítható az abroncs, a szakszerű javítását ingyen elvégezzük mi, vagy a Pneus Expert hálózatban résztvevő többi minősített gumiszerviz partner. A gumi sérülése nem javítható, gondoskodunk az abroncs cseréjéről, Ön csak annyit fizet az új gumiért, amennyi a sérült gumi használata során elkopott.

Mi a feltétele, hogyan vehetem igénybe?

Igényelnie kell  a Teljes Garancia kártyát 1200 Ft-ért, amihez meg kell adnia a gépjárműve rendszámát és a felszerelés időpontjában aktuális kilométer óra állást.

Ön csak annyit fizet az új gumiért, amennyi a sérült gumi használata során elkopott, itt láthatja a visszatérítés arányokat.
Maradvány Profilmélység Kedvezmény az új abroncs árából
Vásárlástól számított 8 napig 100 %
7 mm vagy nagyobb 80%
6 mm vagy nagyobb 50%
5 mm vagy nagyobb 40%
4 mm vagy nagyobb 30%
3 mm vagy nagyobb 20%
 
A csere során a felszerelési költség felszámításra kerül.
Ne feledje, hogy az általunk kínált Teljes Garancia szolgáltatás nyújtja a jelenleg elérhető legteljesebb védelmet gumiabroncsa számára. 

Teljes Garancia részletes üzletszabályzata itt található.

Valamint az alább ilinken is elérhető: 
http://www.gumigarancia.hu/