Szolgáltatásaink


„Amikor úgy tűnik, hogy minden ellened van, emlékezz rá, hogy a repülő is a széllel szemben száll fel, nem vele együtt.”  Henry Ford 

A fenti idézet jól jellemzi a vállalkozásunk kezdetét. Amikor 1999-ben megalapítottuk vállalkozásunkat „erős ellenszélben” sokan nem gondolták, hogy egy kis lélekszámú településen életképes gumiszerviz szolgáltatást lehet üzemeltetni. Az idő minket igazolt, ezért egy óriási köszönettel tartozunk az Ügyfeleinknek: Köszönjük!

A szolgáltatásunk során az Ügyfeleink igényeit kell kiszolgálnunk és problémáikat megoldanunk a tőlünk elvárható legmagasabb minőségben.  Arra törekszünk, hogy ennek nap mint nap, egyre magasabb színvonalon megfeleljünk Ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége érdekében.

Az elmúlt évtizedek nem múltak el nyomtalanul, a folyamatos fejlesztések, műszaki újítások, szolgáltatások bővítése eredményeként, büszkén állíthatjuk, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudunk biztosítani Megbízóink részére.

KERESKEDELEM
  • Gumiabroncsokat kínálunk minden járműre. Ha Önnek motorkerékpár, személyautó, teherautó, mezőgazdasági, vagy ipari gép gumiabroncsra van szüksége, a legjobb helyen jár. Széles választékkal és versenyképes árakkal állunk rendelkezésére.
  • Keréktárcsákat kínálunk minden járműre acél, illetve könnyűfém kivitelben, akár mezőgazdasági méretben is.
  • Kínálunk kiegészítő termékeket is, úgymint kerékcsavarokat, tehermentesítő gyűrűket, nyomásérzékelő szelepeket.