Rólunk

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel vettük, hogy megtisztelte bizalmával a Holló Gumiszervizt, mi azon dolgozunk, hogy ezt a bizalmat megőrizzük. Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövő és ez elmondható a gumiabroncs kereskedelemre, szolgáltatásra is.

Az Önök segítségével vállalkozásunk, több mint 20 éve szolgáltat a gumiszerelés értékesítés területén. Ez az idő nem múlt el nyomtalanul, a folyamatos fejlődés révén egyike vagyunk Európa legnagyobb gumiszerviz hálózatának.

Az évek során kiépített  partnerkapcsolatnak köszönhetően felhívnám a figyelmet egyedülálló szolgáltatásunkra, mely a  nálunk vásárolt Continental, Semperit, Barum gumiabroncsokra vonatkozik. Ezekre a gumiabroncsokra a gyártásból eredő hibákon túl, egyéb a használat során keletkezett sérülésekre pl.: járdaszegélynek ütközés, defekt, szakadás, vágás stb. is TELJES GARANCIÁT vállalunk.

Az elért eredmények a jelenre vonatkoznak, a jövőnk a folyamatos fejlődésben van, szakmai és infrastrukturális területen egyaránt, ez a hajtóerőnk, ennek az eredménye a konkurenciánknál magasabb szolgáltatási színvonal, melyet igyekszünk napról-napra emelni. Tapasztalja meg Ön is!
Biztonságos, jó utat kívánok!

Üdvözlettel:
Holló László